Η συνταγή είναι από τον από τoν κ. Κοσμά Αρσένη,
Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης / Ακτίνα ΑΕ

Yields1 Serving

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ ΒΑΣΗΣ
 1 kg αλεύρι zαχαροπλαστικής
 300 g μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου)
 300 g ζάχαρη άχνη
 5 αυγά
 15 g Baking Powder
 20 g μαχλέπι
 5 g αλάτι
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ RED VELVET
 1 kg μίγμα για Red Velvet
 220 g νερό
 300 g ηλιέλαιο ή άοσμο σπορέλαιο
 350 g αυγά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣ
 πραλίνα ψηνόμενη (όσο απαιτείται)
 κόκκινο κεράσι σε ζελέ (όσο απαιτείται)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ
1

Στον κάδο του μίξερ προσθέτουμε όλα τα υλικά και χτυπάμε με το φτερό μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη. Στην συνέχεια τοποθετούμε την ζύμη σε στρογγυλό ή τετράγωνο ταψάκι σε πάχος 0,5cm.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ RED VELVET
2

Στον κάδο του μίξερ προσθέτουμε το λάδι, το νερό και τα αυγά και τέλος το μίγμα για Red Velvet Cake. Χτυπάμε με το φτερό για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και 3-4 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
3

Στην τάρτα που ετοιμάσαμε προσθέτουμε την Ψηνόμενη πραλίνα
σε πάχος 1cm και τέλος κλείνουμε με τη ζύμη του Red Velvet
σε πάχος 0,5cm, διακοσμώντας με κόκκινο κεράσι σε ζελέ ή crumble red velvet. Ψήνουμε στους 160-170οC για ~40min.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ ΒΑΣΗΣ
 1 kg αλεύρι zαχαροπλαστικής
 300 g μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου)
 300 g ζάχαρη άχνη
 5 αυγά
 15 g Baking Powder
 20 g μαχλέπι
 5 g αλάτι
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ RED VELVET
 1 kg μίγμα για Red Velvet
 220 g νερό
 300 g ηλιέλαιο ή άοσμο σπορέλαιο
 350 g αυγά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣ
 πραλίνα ψηνόμενη (όσο απαιτείται)
 κόκκινο κεράσι σε ζελέ (όσο απαιτείται)

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ
1

Στον κάδο του μίξερ προσθέτουμε όλα τα υλικά και χτυπάμε με το φτερό μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη. Στην συνέχεια τοποθετούμε την ζύμη σε στρογγυλό ή τετράγωνο ταψάκι σε πάχος 0,5cm.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ RED VELVET
2

Στον κάδο του μίξερ προσθέτουμε το λάδι, το νερό και τα αυγά και τέλος το μίγμα για Red Velvet Cake. Χτυπάμε με το φτερό για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και 3-4 λεπτά στη 2η ταχύτητα.

ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
3

Στην τάρτα που ετοιμάσαμε προσθέτουμε την Ψηνόμενη πραλίνα
σε πάχος 1cm και τέλος κλείνουμε με τη ζύμη του Red Velvet
σε πάχος 0,5cm, διακοσμώντας με κόκκινο κεράσι σε ζελέ ή crumble red velvet. Ψήνουμε στους 160-170οC για ~40min.

Πασχαλόπιτα με Red Velvet Cake & Πραλίνα ψηνόμενη

ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΣΤΟ ΨΩΜΙ

Αγοράστε τα βιβλία μας

Επισκεφτείτε το eshop και αποκτήστε τα βιβλία «Από το στάρι στο ψωμί» με δεκάδες συνταγές που αποτελούν εγγύηση για το τέλειο αποτέλεσμα.

(Visited 37 times, 1 visits today)