fbpx

Print Options:

Peanut Caramel bar, συνταγή για μία λαμαρίνα 60x20cm

Yields1 Serving

Η συνταγή είναι από την ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΑΕΒΕ

Brownie
 1000 g μείγμα για Brownie BRAUN
 160 νερό
 80 g κρέμα γάλακτος
 80 g αβγά
 100 g peanuts σπασμένα
 Χτυπάμε στη μεσαία ταχύτητα για περίπου 2 λεπτά.
Γέμιση
 300 g Kranfils’ Caramel BRAUN
 300 g Schokobella Peanut & Caramel BRAUN
 Αναμειγνύουμε την Kranfils’ με τη Schokobella.
Επικάλυψη
 300 g Schokobella Peanut & Caramel BRAUN
Κρέμα Peanut-Caramel
 200 g Alaska Ουδέτερη BRAUN
 270 g νερό
 180 g Schokobella Peanut Caramel BRAUN
 1350 g κρέμα γάλακτος 35% χτυπημένη
Διακόσμηση
 100 g μείγμα για φλορεντίνες Bienex BRAUN
 200 g peanuts
 Αναμειγνύουμε το μείγμα Bienex με τα peanuts και απλώνουμε πάνω σε λαμαρίνα. Ψήνουμε στους 190°C για περίπου 15 λεπτά.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Απλώνουμε με τη ζύμη για Brownies σε λαμαρίνα που έχουμε καλύψει με αντικολλητικό φύλλο ψησίματος και ψήνουμε για περίπου 25-30 λεπτά στους 180°C.

2

Αφήνουμε το Brownie να κρυώσει. Απλώνουμε από πάνω σε μία στρώση τη γέμιση και έπειτα από πάνω απλώνουμε την κρέμα Peanut-Caramel.

3

Τοποθετούμε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα και έπειτα καταψύχουμε για λίγο. Επικαλύπτουμε με Schokobella Peanut Caramel και διακοσμούμε όπως στη φωτογραφία με τη φλορεντίνα με peanuts.

4

Bonus Point: Εάν δεν χρησιμοποιήσετε Peanut στη συνταγή σας, μπορείτε να βεβαιώσετε τους πελάτες σας ότι δεν έχει τα αλλεργιογόνα του φιστικιού!