Η συνταγή είναι από την ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΑΕΒΕ

Yields1 Serving
Swiss Roll
 350 g Swiss Roll με Bisquisit 100 Plus BRAUN
Σιρόπι Καραμέλα
 50 g σιρόπι ζάχαρης
 2 g Dessert Paste καραμέλα BRAUN
Κρέμα Peanut - Caramel
 550 g Schokobella Peanut & Caramel BRAUN
 150 g κρέμα γάλακτος
 Χτυπάμε μαζί τα παραπάνω υλικά
Γέμιση Caramel Cream
 100 g Bon Caramel BRAUN
 15 g peanuts 
Επικάλυψη
 50 g Schokobella BRAUN
 50 g Schokobella Peanut & Caramel BRAUN
Γλασάζ Καραμέλα
 50 g Bon Caramel BRAUN
 50 g Cristaline Ουδέτερο BRAUN
Ντεκόρ
 25 g μείγμα για φλορεντίνες Bienex BRAUN
 50 g peanuts
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σιροπιάζουμε το πρώτο φύλλο Swiss roll με το σιρόπι καραμέλα και απλώνουμε από πάνω περίπου 200 γρ. από την κρέμα Peanut Caramel.

2

Στη συνέχεια, τοποθετούμε από πάνω το δεύτερο φύλλο swiss roll και σιροπιάζουμε με το σιρόπι καραμέλας ξανά. Αφήνουμε να απορροφήσει το σιρόπι κι έπειτα με σακούλα ζαχαροπλαστικής σχηματίζουμε έναν κύκλο με την κρέμα Caramel-Peanut.

3

Γεμίζουμε το εσωτερικό του κύκλο με τη γέμιση κρέμας καραμέλας. Σκορπίζουμε από πάνω peanuts. Τοποθετούμε από πάνω το τελευταίο φύλλο Swiss Roll και αφήνουμε να κρυώσει. Καλύπτουμε με την κρέμα Caramel Peanut.

4

Αφήνουμε την Schokobella να “τρέξει” σε σταγόνες από την περίμετρο της τούρτας, όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με την Schokobella Peanut & Caramel 
ενδιάμεσα στις σταγόνες της Schokobella.

5

Καλύπτουμε με γλασάζ καραμέλας. Γαρνίρουμε περιμετρικά με ροζέτες από Peanut & Caramel κρέμα. Διακοσμούμε όπως στη φωτογραφία.

6

Bonus Point: Εάν δεν χρησιμοποιήσετε Peanut στη συνταγή σας, μπορείτε να βεβαιώσετε τους πελάτες σας ότι δεν έχει τα αλλεργιογόνα του φιστικιού!

Ingredients

Swiss Roll
 350 g Swiss Roll με Bisquisit 100 Plus BRAUN
Σιρόπι Καραμέλα
 50 g σιρόπι ζάχαρης
 2 g Dessert Paste καραμέλα BRAUN
Κρέμα Peanut - Caramel
 550 g Schokobella Peanut & Caramel BRAUN
 150 g κρέμα γάλακτος
 Χτυπάμε μαζί τα παραπάνω υλικά
Γέμιση Caramel Cream
 100 g Bon Caramel BRAUN
 15 g peanuts 
Επικάλυψη
 50 g Schokobella BRAUN
 50 g Schokobella Peanut & Caramel BRAUN
Γλασάζ Καραμέλα
 50 g Bon Caramel BRAUN
 50 g Cristaline Ουδέτερο BRAUN
Ντεκόρ
 25 g μείγμα για φλορεντίνες Bienex BRAUN
 50 g peanuts

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σιροπιάζουμε το πρώτο φύλλο Swiss roll με το σιρόπι καραμέλα και απλώνουμε από πάνω περίπου 200 γρ. από την κρέμα Peanut Caramel.

2

Στη συνέχεια, τοποθετούμε από πάνω το δεύτερο φύλλο swiss roll και σιροπιάζουμε με το σιρόπι καραμέλας ξανά. Αφήνουμε να απορροφήσει το σιρόπι κι έπειτα με σακούλα ζαχαροπλαστικής σχηματίζουμε έναν κύκλο με την κρέμα Caramel-Peanut.

3

Γεμίζουμε το εσωτερικό του κύκλο με τη γέμιση κρέμας καραμέλας. Σκορπίζουμε από πάνω peanuts. Τοποθετούμε από πάνω το τελευταίο φύλλο Swiss Roll και αφήνουμε να κρυώσει. Καλύπτουμε με την κρέμα Caramel Peanut.

4

Αφήνουμε την Schokobella να “τρέξει” σε σταγόνες από την περίμετρο της τούρτας, όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με την Schokobella Peanut & Caramel 
ενδιάμεσα στις σταγόνες της Schokobella.

5

Καλύπτουμε με γλασάζ καραμέλας. Γαρνίρουμε περιμετρικά με ροζέτες από Peanut & Caramel κρέμα. Διακοσμούμε όπως στη φωτογραφία.

6

Bonus Point: Εάν δεν χρησιμοποιήσετε Peanut στη συνταγή σας, μπορείτε να βεβαιώσετε τους πελάτες σας ότι δεν έχει τα αλλεργιογόνα του φιστικιού!

Peanut Caramel Drip Cake Συνταγή για κέικ Ø18cm
(Visited 137 times, 1 visits today)