Yields1 Serving

ΥΛΙΚΑ
 560 g βούτυρο
 200 g νερό
 40 g γάλα
 15 g αλάτι
 25 g μαγιά
 800 g αλεύρι 90%
 30 g ηλιόσπορος
 30 g λιναρόσπορος
 30 g σησάμι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 2’ στην αργή ταχύτητα και για 3’ στη γρήγορη.

2

Κόβουμε τεμάχια βάρους 40 γρ. τα πιέζουμε, γεμίζουμε με τυρί κρέμα και μορφοποιούμε σε σχήμα «πουγκάκι».

3

Περνάμε με αυγό και ψήνουμε για 20’ στους 220°C.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 560 g βούτυρο
 200 g νερό
 40 g γάλα
 15 g αλάτι
 25 g μαγιά
 800 g αλεύρι 90%
 30 g ηλιόσπορος
 30 g λιναρόσπορος
 30 g σησάμι

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 2’ στην αργή ταχύτητα και για 3’ στη γρήγορη.

2

Κόβουμε τεμάχια βάρους 40 γρ. τα πιέζουμε, γεμίζουμε με τυρί κρέμα και μορφοποιούμε σε σχήμα «πουγκάκι».

3

Περνάμε με αυγό και ψήνουμε για 20’ στους 220°C.

“Πουγκάκια” κουρού ολικής με τυρί κρέμα

ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΣΤΟ ΨΩΜΙ

Αγοράστε τα βιβλία μας

Επισκεφτείτε το eshop και αποκτήστε τα βιβλία «Από το στάρι στο ψωμί» με δεκάδες συνταγές που αποτελούν εγγύηση για το τέλειο αποτέλεσμα.

(Visited 86 times, 1 visits today)