Yields1 Serving
ΥΛΙΚΑ
 560 g βούτυρο
 200 g νερό
 40 g γάλα
 15 g αλάτι
 25 g μαγιά
 800 g αλεύρι 90%
 30 g ηλιόσπορος
 30 g λιναρόσπορος
 30 g σησάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 2’ στην αργή ταχύτητα και για 3’ στη γρήγορη.

2

Κόβουμε τεμάχια βάρους 40 γρ. τα πιέζουμε, γεμίζουμε με τυρί κρέμα και μορφοποιούμε σε σχήμα «πουγκάκι».

3

Περνάμε με αυγό και ψήνουμε για 20’ στους 220°C.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 560 g βούτυρο
 200 g νερό
 40 g γάλα
 15 g αλάτι
 25 g μαγιά
 800 g αλεύρι 90%
 30 g ηλιόσπορος
 30 g λιναρόσπορος
 30 g σησάμι

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 2’ στην αργή ταχύτητα και για 3’ στη γρήγορη.

2

Κόβουμε τεμάχια βάρους 40 γρ. τα πιέζουμε, γεμίζουμε με τυρί κρέμα και μορφοποιούμε σε σχήμα «πουγκάκι».

3

Περνάμε με αυγό και ψήνουμε για 20’ στους 220°C.

“Πουγκάκια” κουρού ολικής με τυρί κρέμα
(Visited 259 times, 1 visits today)