Yields1 Serving

ΥΛΙΚΑ
 900 g αλεύρι 70% δυνατό
 100 g αλεύρι κίτρινο Τ.Μ.
 20 g αλάτι
 20 g ζάχαρη
 200 g γάλα
 150 g βούτυρο
 250 g νερό
 20 g μαγιά
 50 g πιπεριές ψιλοκομμένες
 20 g ντομάτες λιαστές ψιλοκομμένες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά της ζύμης μαζί για 4' στην αργή ταχύτητα και για 10' στη γρήγορη. Κόβουμε σε τεμάχια 150 γρ. και μορφοποιούμε σε μικρά φραντζολάκια.

2

Χαράζουμε με ένα ξυράφι στο κέντρο και ανοίγουμε τη ζύμη, γεμίζουμε με ψιλοκομμένο μπέικον και καλύπτουμε με τριμμένο gouda. Στοφάρουμε για 30’ και ψήνουμε στους 240°C για 20’.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 900 g αλεύρι 70% δυνατό
 100 g αλεύρι κίτρινο Τ.Μ.
 20 g αλάτι
 20 g ζάχαρη
 200 g γάλα
 150 g βούτυρο
 250 g νερό
 20 g μαγιά
 50 g πιπεριές ψιλοκομμένες
 20 g ντομάτες λιαστές ψιλοκομμένες

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά της ζύμης μαζί για 4' στην αργή ταχύτητα και για 10' στη γρήγορη. Κόβουμε σε τεμάχια 150 γρ. και μορφοποιούμε σε μικρά φραντζολάκια.

2

Χαράζουμε με ένα ξυράφι στο κέντρο και ανοίγουμε τη ζύμη, γεμίζουμε με ψιλοκομμένο μπέικον και καλύπτουμε με τριμμένο gouda. Στοφάρουμε για 30’ και ψήνουμε στους 240°C για 20’.

Ψωμάκια “ιταλικά” γεμιστά με γκούντα και μπέικον

ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΣΤΟ ΨΩΜΙ

Αγοράστε τα βιβλία μας

Επισκεφτείτε το eshop και αποκτήστε τα βιβλία «Από το στάρι στο ψωμί» με δεκάδες συνταγές που αποτελούν εγγύηση για το τέλειο αποτέλεσμα.

(Visited 118 times, 1 visits today)