ΥΛΙΚΑ
900 g αλεύρι 70% δυνατό
100 g αλεύρι κίτρινο Τ.Μ.
20 g αλάτι
20 g ζάχαρη
200 g γάλα
150 g βούτυρο
250 g νερό
20 g μαγιά
50 g πιπεριές ψιλοκομμένες
20 g ντομάτες λιαστές ψιλοκομμένες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά της ζύμης μαζί για 4' στην αργή ταχύτητα και για 10' στη γρήγορη. Κόβουμε σε τεμάχια 150 γρ. και μορφοποιούμε σε μικρά φραντζολάκια.
2
Χαράζουμε με ένα ξυράφι στο κέντρο και ανοίγουμε τη ζύμη, γεμίζουμε με ψιλοκομμένο μπέικον και καλύπτουμε με τριμμένο gouda. Στοφάρουμε για 30’ και ψήνουμε στους 240°C για 20’.
Ingredients
ΥΛΙΚΑ
900 g αλεύρι 70% δυνατό
100 g αλεύρι κίτρινο Τ.Μ.
20 g αλάτι
20 g ζάχαρη
200 g γάλα
150 g βούτυρο
250 g νερό
20 g μαγιά
50 g πιπεριές ψιλοκομμένες
20 g ντομάτες λιαστές ψιλοκομμένες
Directions
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά της ζύμης μαζί για 4' στην αργή ταχύτητα και για 10' στη γρήγορη. Κόβουμε σε τεμάχια 150 γρ. και μορφοποιούμε σε μικρά φραντζολάκια.
2
Χαράζουμε με ένα ξυράφι στο κέντρο και ανοίγουμε τη ζύμη, γεμίζουμε με ψιλοκομμένο μπέικον και καλύπτουμε με τριμμένο gouda. Στοφάρουμε για 30’ και ψήνουμε στους 240°C για 20’.
(Visited 795 times, 1 visits today)