fbpx

Ψωμάκια “ιταλικά” γεμιστά με γκούντα και μπέικον

Yields1 Serving
ΥΛΙΚΑ
 900 g αλεύρι 70% δυνατό
 100 g αλεύρι κίτρινο Τ.Μ.
 20 g αλάτι
 20 g ζάχαρη
 200 g γάλα
 150 g βούτυρο
 250 g νερό
 20 g μαγιά
 50 g πιπεριές ψιλοκομμένες
 20 g ντομάτες λιαστές ψιλοκομμένες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά της ζύμης μαζί για 4' στην αργή ταχύτητα και για 10' στη γρήγορη. Κόβουμε σε τεμάχια 150 γρ. και μορφοποιούμε σε μικρά φραντζολάκια.

2

Χαράζουμε με ένα ξυράφι στο κέντρο και ανοίγουμε τη ζύμη, γεμίζουμε με ψιλοκομμένο μπέικον και καλύπτουμε με τριμμένο gouda. Στοφάρουμε για 30’ και ψήνουμε στους 240°C για 20’.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 900 g αλεύρι 70% δυνατό
 100 g αλεύρι κίτρινο Τ.Μ.
 20 g αλάτι
 20 g ζάχαρη
 200 g γάλα
 150 g βούτυρο
 250 g νερό
 20 g μαγιά
 50 g πιπεριές ψιλοκομμένες
 20 g ντομάτες λιαστές ψιλοκομμένες

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά της ζύμης μαζί για 4' στην αργή ταχύτητα και για 10' στη γρήγορη. Κόβουμε σε τεμάχια 150 γρ. και μορφοποιούμε σε μικρά φραντζολάκια.

2

Χαράζουμε με ένα ξυράφι στο κέντρο και ανοίγουμε τη ζύμη, γεμίζουμε με ψιλοκομμένο μπέικον και καλύπτουμε με τριμμένο gouda. Στοφάρουμε για 30’ και ψήνουμε στους 240°C για 20’.

Ψωμάκια “ιταλικά” γεμιστά με γκούντα και μπέικον

Τελευταίες συνταγές

By Fresh Bakery Team
By Fresh Bakery Team
By Fresh Bakery Team
By Fresh Bakery Team
By Fresh Bakery Team

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γραφτειτε στο newsletter μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.