Εναλλακτική πρόταση σε πολύσπορο, με ιδιαίτερη γεύση και αρώματα του χαρουπιού.

Yields1 Serving

ΥΛΙΚΑ
 400 g αλεύρι κίτρινο Τ.Μ.
 300 g αλεύρι 70% δυνατό
 300 g χαρουπάλευρο
 50 g σησάμι
 50 g λιναρόσπορο
 50 g μαυροσήσαμο
 20 g χαρουπόμελο
 670 g νερό
 25 g αλάτι
 20 g μαγιά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 4' στην πρώτη ταχύτητα, και για αλλά 6' στη δεύτερη.

2

Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 20', κόβουμε στο επιθυμητό βάρος και πλάθουμε στο σχήμα που θέλουμε. Σοφάρουμε για 35', και ψήνουμε με ατμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 35-49'.

3

Μπορούμε αν θέλουμε να διακοσμήσουμε το ψωμάκι μας με τους σπόρους της συνταγής μας.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 400 g αλεύρι κίτρινο Τ.Μ.
 300 g αλεύρι 70% δυνατό
 300 g χαρουπάλευρο
 50 g σησάμι
 50 g λιναρόσπορο
 50 g μαυροσήσαμο
 20 g χαρουπόμελο
 670 g νερό
 25 g αλάτι
 20 g μαγιά

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 4' στην πρώτη ταχύτητα, και για αλλά 6' στη δεύτερη.

2

Ξεκουράζουμε τη ζύμη για 20', κόβουμε στο επιθυμητό βάρος και πλάθουμε στο σχήμα που θέλουμε. Σοφάρουμε για 35', και ψήνουμε με ατμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 35-49'.

3

Μπορούμε αν θέλουμε να διακοσμήσουμε το ψωμάκι μας με τους σπόρους της συνταγής μας.

Ψωμάκια πολύσπορα με χαρούπι και χαρουπόμελο
(Visited 167 times, 1 visits today)