Η συνταγή είναι από τον αρτοποιό Γρηγόρη Ρεμούνδο
ΥΛΙΚΑ
1000 g αλεύρι ολικής αλέσεως από μαλακό σιτάρι
1000 g αλεύρι ολικής αλέσεως από σκληρό σιτάρι
1000 g αλεύρι 55%
50 g αλάτι
60 g μαγιά
100 ml ελαιόλαδο
2000 ml νερό
100 g λιναρόσπορος
150 g ηλιόσπορος
100 g σουσάμι
100 g παπαρουνόσπορος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά για 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά
στη δεύτερη ταχύτητα.
2
Ξεκουράζουμε τη ζύμη μας για 15 λεπτά.
3
Κόβουμε σε τεμάχια βάρους 450 γρ. Ξεκουράζουμε για 10 λεπτά.
4
Τοποθετούμε στη στόφα για 40 λεπτά. Τέλος, ψήνουμε σε ταμπανωτό φούρνο στους 220°C.
Ingredients
ΥΛΙΚΑ
1000 g αλεύρι ολικής αλέσεως από μαλακό σιτάρι
1000 g αλεύρι ολικής αλέσεως από σκληρό σιτάρι
1000 g αλεύρι 55%
50 g αλάτι
60 g μαγιά
100 ml ελαιόλαδο
2000 ml νερό
100 g λιναρόσπορος
150 g ηλιόσπορος
100 g σουσάμι
100 g παπαρουνόσπορος
Directions
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά για 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 8 λεπτά
στη δεύτερη ταχύτητα.
2
Ξεκουράζουμε τη ζύμη μας για 15 λεπτά.
3
Κόβουμε σε τεμάχια βάρους 450 γρ. Ξεκουράζουμε για 10 λεπτά.
4
Τοποθετούμε στη στόφα για 40 λεπτά. Τέλος, ψήνουμε σε ταμπανωτό φούρνο στους 220°C.
(Visited 37 times, 1 visits today)