fbpx

Print Options:

Σάντουιτς ψημένο με μανιτάρια και πανσέτα

Yields1 Serving

ΥΛΙΚΑ
 2 sticks Χοιρινή πανσέτα (πάχους 5χιλ.)
 10 Μανιτάρια
 2 sticks Ψωμί από καρβέλι στρογγυλό
 100 g Κρέμα γάλακτος
 200 g Παρμεζάνα τριμμένη
 Aλάτι
 Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Κόβουμε την πανσέτα σε μικρά καρεδάκια και την σοτάρουμε. Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες και τα σοτάρουμε και αυτά.

2

Ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με την παρμεζάνα και προσθέτουμε μία μικρή ποσότητα στο μείγμα με το μπέικον και τα μανιτάρια.

3

Φρυγανίζουμε ελάχιστα τις φέτες ψωμιού που έχουμε κόψει και προσθέτουμε το μείγμα.

4

Κλείνουμε και προσθέτουμε στην πάνω φέτα λίγο ακόμα από το μείγμα της παρμεζάνας και της κρέμας γάλακτος. Ψήνουμε στο γκριλ και μόλις ροδίσει από πάνω, βγάζουμε από το φούρνο.