Συνταγή από την: www.fama.gr

Yields1 Serving

ΥΛΙΚΑ
 1000 g Primo Toffee Caramel Cake (μίγμα για κέικ καραμέλας γάλακτος)
 460 g νερό
 280 g ηλιέλαιο FAMA Sunshine

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο μίξερ, ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα και σερβίρουμε σε φόρμες της αρεσκείας μας.
Ψήνουμε στους 160 °C σε ταμπανωτό φούρνο για 30-40 λεπτά αναλόγως το φούρνο.

ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
2

Αφού κρυώσει, παίρνουμε τη βασιλόπιτα που έχουμε ψήσει, επικαλύπτουμε με Crema Sacher Caramel Eurocao (επικάλυψη σοκολάτας καραμέλας) και στολίζουμε όπως επιθυμούμε.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 1000 g Primo Toffee Caramel Cake (μίγμα για κέικ καραμέλας γάλακτος)
 460 g νερό
 280 g ηλιέλαιο FAMA Sunshine

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο μίξερ, ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα και σερβίρουμε σε φόρμες της αρεσκείας μας.
Ψήνουμε στους 160 °C σε ταμπανωτό φούρνο για 30-40 λεπτά αναλόγως το φούρνο.

ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
2

Αφού κρυώσει, παίρνουμε τη βασιλόπιτα που έχουμε ψήσει, επικαλύπτουμε με Crema Sacher Caramel Eurocao (επικάλυψη σοκολάτας καραμέλας) και στολίζουμε όπως επιθυμούμε.

Βασιλόπιτα καραμέλα
(Visited 238 times, 1 visits today)