Συνταγή από: www.loulismills.gr

Βασιλόπιτα τύπου κέικ με καρύδια και άρωμα κανέλας!

Yields1 Serving

ΥΛΙΚΑ
 3.00 g μείγμα για κέικ
 1.13 g νερό
 1.13 g ηλιέλαιο
 300 g καρύδι ψιλοκομμένο
 10 g κανέλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζυμώνουμε στο μίξερ με το φτερό, όλα τα υλικά εκτός από τα καρύδια και την κανέλα, για 2’ στην 1η ταχύτητα και 4’ στην γρήγορη. Στο τέλος προσθέτουμε και τα άλλα δύο υλικά και ανακατεύουμε για ακόμα 1’ σε αργή ταχύτητα, ώστε να ενσωματωθούν όλα μαζί τα υλικά.

2

Γεμίζουμε από 1.000 γρ. μείγματος το κάθε τσέρκι. Ψήνουμε στους 160°C-170°C για 40’-45’. Διακοσμούμε το κέικ όταν κρυώσει, όπως επιθυμούμε.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 3.00 g μείγμα για κέικ
 1.13 g νερό
 1.13 g ηλιέλαιο
 300 g καρύδι ψιλοκομμένο
 10 g κανέλα

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζυμώνουμε στο μίξερ με το φτερό, όλα τα υλικά εκτός από τα καρύδια και την κανέλα, για 2’ στην 1η ταχύτητα και 4’ στην γρήγορη. Στο τέλος προσθέτουμε και τα άλλα δύο υλικά και ανακατεύουμε για ακόμα 1’ σε αργή ταχύτητα, ώστε να ενσωματωθούν όλα μαζί τα υλικά.

2

Γεμίζουμε από 1.000 γρ. μείγματος το κάθε τσέρκι. Ψήνουμε στους 160°C-170°C για 40’-45’. Διακοσμούμε το κέικ όταν κρυώσει, όπως επιθυμούμε.

Βασιλόπιτα κέικ
(Visited 162 times, 1 visits today)