Print Options:

Βασιλόπιτα κέικ

Yields1 Serving

Βασιλόπιτα τύπου κέικ με καρύδια και άρωμα κανέλας!

ΥΛΙΚΑ
 3.00 g μείγμα για κέικ
 1.13 g νερό
 1.13 g ηλιέλαιο
 300 g καρύδι ψιλοκομμένο
 10 g κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζυμώνουμε στο μίξερ με το φτερό, όλα τα υλικά εκτός από τα καρύδια και την κανέλα, για 2’ στην 1η ταχύτητα και 4’ στην γρήγορη. Στο τέλος προσθέτουμε και τα άλλα δύο υλικά και ανακατεύουμε για ακόμα 1’ σε αργή ταχύτητα, ώστε να ενσωματωθούν όλα μαζί τα υλικά.

2

Γεμίζουμε από 1.000 γρ. μείγματος το κάθε τσέρκι. Ψήνουμε στους 160°C-170°C για 40’-45’. Διακοσμούμε το κέικ όταν κρυώσει, όπως επιθυμούμε.