Yields1 Serving

ΥΛΙΚΑ
 1.60 g Αλεύρι μαλακό ζαχαροπλαστικής
 1.13 g Μαργαρίνη μαλακή
 8 Αυγά
 425 g Ζάχαρη άχνη
 Βανίλια άρωμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζυγίζουμε όλα τα υλικά. Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε σιγά-σιγά τα αυγά και τη βανίλια. Τελευταίο προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο. Κόβουμε με κατσαρό κορνέ σε λαμαρίνα με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε έτοιμο φούρνο 180οC για 15΄περίπου. Μόλις κρυώσουν, ενώνουμε με μαρμελάδα ή σοκολάτα και στη συνέχεια γαρνίρουμε βουτώντας σε λιωμένη σοκολάτα και χρησιμοποιώντας διάφορους ξηρούς καρπούς.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 1.60 g Αλεύρι μαλακό ζαχαροπλαστικής
 1.13 g Μαργαρίνη μαλακή
 8 Αυγά
 425 g Ζάχαρη άχνη
 Βανίλια άρωμα

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζυγίζουμε όλα τα υλικά. Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε σιγά-σιγά τα αυγά και τη βανίλια. Τελευταίο προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο. Κόβουμε με κατσαρό κορνέ σε λαμαρίνα με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε έτοιμο φούρνο 180οC για 15΄περίπου. Μόλις κρυώσουν, ενώνουμε με μαρμελάδα ή σοκολάτα και στη συνέχεια γαρνίρουμε βουτώντας σε λιωμένη σοκολάτα και χρησιμοποιώντας διάφορους ξηρούς καρπούς.

Βουτήματα κορνέ
(Visited 166 times, 1 visits today)