fbpx

Αυγ 1, 2019 | Νεα

Σεμινάριο δημιουργίας πρωινού μπουφέ ξενοδοχείου με τη στήριξη της FAMA Food Service

Η FAMA Food Service στηρίζει τη νέα γενιά σπουδαστών Αρτοζαχαροπλαστικής, συμμετέχοντας στην εβδομάδα σεμιναρίων, στον Τομέα Τουρισμού και Επισιτισμού, που διοργάνωσε ο όμιλος Παστέρ στις εγκαταστάσεις του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σπουδαστές του τμήματος είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο αφιερωμένο στην παρουσίαση πρωινού μπουφέ ξενοδοχείου. Ο pastry chef της εταιρείας, Σταμάτης Τζίγγας, με τη βοήθεια των προϊόντων της σειράς Top Chef και Primo Posto, κατάφερε να καθηλώσει τους σπουδαστές, παρουσιάζοντάς τους μοναδικές ιδέες και πρωτότυπες δημιουργίες για την παρουσίαση ενός μπουφέ ξενοδοχείου ή εστιατορίου.
www.fama.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.