fbpx

Ιούλ 26, 2019 | Νεα

Σεμινάριο της LAOUDIS CHEF ACADEMY, με τον pastry chef, Francois Galtier

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια του α’ εξάμηνου της χρονιάς από την LAOUDIS CHEF ACADEMY, με θεματολογία «βιοτεχνικό παγωτό», «τούρτες γάμου» και «τούρτες γενεθλίων» από ζαχαρόπαστα, όλα τους για δύο ξεχωριστές βαθμίδες εμπειρίας! Τα επόμενα σεμινάρια θα γίνουν το φθινόπωρο και περιλαμβάνουν πάστα ζάχαρης (Σεπτέμβριος) και το μεγάλο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς, το 3ήμερο workshop σύγχρονης ζαχαροπλαστικής του χάλκινου Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο Coupe du Monde de la Patisserie Lyon, Γάλλου Pastry Chef, Francois Galtier με θέμα «X-Mas with Prestige Cakes», που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Νοέμβριο 2019!
www.laoudis.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.