[event_details date=””]

Παγωτό, ζαχαροπλαστική, αρτοποιία και καφές

[event_details]

H SIGEP γιορτάζει τα 40α της γενέθλια και η ιταλική εκθεσιακή ομάδα προετοιμάζει μια μοναδική παρουσίαση.

Σαράντα χρόνια επιτυχίας για τα βιοτεχνικά είδη ζαχαροπλαστικής, σαράντα χρόνια SIGEP. Από τις 19 έως τις 23 Ιανουαρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Rimini, η ιταλική εκθεσιακή ομάδα θα γιορτάσει την εκδήλωση μαζί με τους βασικούς παράγοντες του μεγάλου ιταλικού και διεθνούς εμπορίου προϊόντων και τεχνολογίας για παγωτό, ζαχαροπλαστική, αρτοποιία και καφέ.

Μετά από τα ρεκόρ της προηγούμενης έκθεσης (με 135.746 Ιταλούς αγοραστές και 32.202 ξένους αγοραστές από 180 χώρες), η SIGEP είναι έτοιμη να επιταχύνει περισσότερο, σύμφωνα με τις αναπτυξιακές στρατηγικές που περιγράφονται στο πενταετές βιομηχανικό σχέδιο της IEG. Ένα σχέδιο υπό την αιγίδα των επενδύσεων στις δομές, την καινοτομία και τη διεθνή δραστηριότητα, προκειμένου να επιβεβαιώσει το ρόλο της ως ο σημαντικότερος διεθνής κόμβος για το δίκτυο διανομής τροφίμων.

Κορυφαίες εκδηλώσεις

Η SIGEP θα φιλοξενήσει την 5η έκδοση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ζαχαροπλαστικής Junior, με τη συμμετοχή 12 από τους καλύτερους κάτω των 23 σεφ ζαχαροπλαστικής, από πέντε ηπείρους.

Όσον αφορά στο παγωτό, στο SIGEP Gelato d’Oro, στο οποίο οι φιναλίστ των 9 προγραμματισμένων ραντεβού κατά τη διάρκεια του έτους στην Ιταλία, θα διαγωνιστούν ώστε να επιλεγεί η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ιταλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο IX Gelato 2020.

Πρεσβευτής των ιταλικών προϊόντων παγκοσμίως

Η SIGEP προωθεί ποικίλα ραντεβού σε όλο τον κόσμο για να διαδώσει τα ιταλικά προϊόντα του τομέα και να δημιουργήσει επιχειρηματικές σχέσεις, προκειμένου να αυξήσει περαιτέρω το διεθνές προφίλ της έκθεσης.

Συγκεκριμένα, η έκθεση υποστηρίζει και προωθεί δύο μεγάλες εκδηλώσεις: το Φεστιβάλ Gelato, το οποίο μετά τις πρώτες ιταλικές ημερομηνίες (στη Φλωρεντία, τη Ρώμη, το Τορίνο και το Μιλάνο) τον Ιούνιο και τον Ιούλιο θα κινηθεί γύρω από την Ευρώπη (Βερολίνο, Βαρσοβία, Λονδίνο και Βιέννη) στη συνέχεια, μεταξύ Αυγούστου και Οκτωβρίου στις ΗΠΑ (Τζέρσεϊ Σίτι, Ντένβερ, Σικάγο, Ουάσιγκτον, Λος Άντζελες, Ντάλλας, Σκοτσντέιλ και Τούσον).

Επιπλέον, η έκθεση Barista & Farmer, αφιερωμένη στον κόσμο του καφέ, θα είναι επίσης στο Άμστερνταμ τον Ιούνιο και στο Belo Horizonte τον Νοέμβριο.

Τα βασικά διεθνή γεγονότα των εκδηλώσεων ζαχαροπλαστικής θα διοργανωθούν σε Manila και Gurgaon (Ινδία), τον Σεπτέμβριο και στη Λυών τον Οκτώβριο.

Μια συμμαχία για τις επιχειρήσεις

Η SIGEP αντιμετωπίζει τα επόμενα χρόνια με τη δύναμη της σταθερότητάς της και την αναγνωρισμένη παγκόσμια ηγετικότητά της. Έχοντας αυτό υπόψη, αξίζει να θυμηθούμε την πρόσφατη τετραετή ανανέωση των συμφωνιών με την Acomag και την AIIPA, αντίστοιχα, την Εθνική Ένωση Κατασκευαστών Μηχανημάτων Gelato, Decor and Equipment της Ιταλίας, η οποία αντιπροσωπεύει τους 14 σημαντικότερους Ιταλούς κατασκευαστές μηχανημάτων και βιτρίνες / μετρητές παγωτού (των οποίων τα μηχανήματα καλύπτουν το 90% της παγκόσμιας παραγωγής) και η Ιταλική Ένωση Βιομηχανιών Προϊόντων Τροφίμων, η Gelato Products Group, ένας από τους κυριότερους βιομηχανικούς οργανισμούς της χώρας, μέλος της Confindustria, 25 είναι μέλη του ομίλου Artisan Gelato.

SIGEP 2019

Ημερομηνίες: 19 – 23 January 2019; Διοργανωτές: Italian Exhibition Group SpA; Ώρες: 9:30 am – 6:00 pm, τελευταία ημέρα 9:30 am – 3:00 pm (3:00 – 5:00 pm μόνο με εισιτήρια που κρατήθηκαν μέσω διαδικτύου)

(Visited 267 times, 1 visits today)