fbpx

Ιαν 18, 2019 | Νεα

Σοκολατένιες δημιουργίες με Κουβερτούρες CÉMOI

Eπιδείξεις με θέμα την Σοκολάτα πραγματοποιήθηκαν τον Οκτώβριο στα CENTER OF GASTRONOMY σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. O Γάλλος Σεφ Franck Beuzeval, Τεχνικός Σύμβουλος της CÉMOI και το Τεχνικό Τμήμα Ζαχαροπλαστικής της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ μύησαν τους συμμετέχοντες στον απολαυστικό κόσμο της σοκολάτας με οδηγό την εξαιρετικής ποιότητας ευρεία γκάμα προϊόντων CÉMOI. Η πληθώρα των σοκολατένιων συνταγών που παρουσιάστηκαν ενθουσίασαν το ευρύ κοινό των επαγγελματιών που παρακολούθησε τις επιδείξεις.

ww.stelioskanakis.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.