fbpx

Ιούλ 24, 2019 | Νεα

Τεχνικές σχολές επιμελητηρίου Ηρακλείου – Μύλοι Κρήτης

Στα πλαίσια της Σχολής Αρτοποιίας Κρήτης, τα ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ με την υποστήριξη της ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ, διοργάνωσαν Σεμινάριο Αρτοποιίας: «Γερμανικά ψωμιά από καταξιωμένους Γερμανούς Master Bakers», από 1 έως 6 Απριλίου. Σκοπός ήταν η εμβάθυνση στις τεχνικές παραγωγής ψωμιού της γερμανικής σχολής, μέσω διαδραστικής συμμετοχής των εκπαιδευομένων. Το σεμινάριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τον Tobias Pfaff της σχολής Württembergische Bäckerfachschule Akademie Deutsches Bäckerhandwerk, με τη βοήθεια των τεχνολόγων τροφίμων Διαμαντή Παπαπαναγή και Αντώνη Αλεξανδρίδη, παρακολούθησαν 40 αρτοποιοί από την Κρήτη και άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις.
www.mills.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Fresh Bakery Team

Συντακτική Ομάδα

    ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

    Γραφτειτε στο newsletter μας:

    Εγγραφείτε στο Newsletter μας

    Αποκτήστε δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός ΒΑΖ - Fresh Pastry
    Ταυτόχρονα θα λαμβάνετε newsletter για να ενημερώνεστε σχετικά με όλες τις εξελίξεις στην αρτοποιία - ζαχαροπλαστική.