Το best seller βιβλίο “Fruits”, χάρη στο οποίο ο νεαρός και χαρισματικός Cédric Grolet κατέκτησε φέτος τον Ιούλιο και τον τίτλο του “Βest Pastry Chef in the World 2018, κυκλοφόρησε και στα ελληνικά, από τη Gastronomy Essentials, με τίτλο: «ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στη Ζαχαροπλαστική» και σε επιμέλεια του καταξιωμένου Έλληνα Pastry Chef, Δημήτρη Χρονόπουλου.

Το βιβλίο “Fruits” εκδόθηκε από τη Ducasse Editions το φθινόπωρο του 2017, μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες και έχει παρουσιάσει τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο.

www.cucina.gr

(Visited 20 times, 1 visits today)